pridať firmu do katalógu

Kategórie

Najnovšie firmy v katalógu

Autorenta BB,s.r.o.

Mesto: Banská Bystrica
Autorenta - váš spoľahlivý…

Ideal center, spol. s r.o.

Mesto: Matejovce
práškové lakovanie

AJS PARTS

Mesto: Warszawa
velkosklad autodílů

Auto: Pôžičky, úvery, leasing

Mesto: Záhorská Bystrica
Pôžičky, úvery, leasing

www.xenonyBN.sk

Mesto: Bánovce nad Bebravou
Xenóny, Bixenón, projektory,…

Najviac si pozeráte tieto firmy

Najlacnejší Pneuservis Nonstop v Bratislave

Mesto: Ružinov
Najlacnejší pneuservis v…

COBRA TUNING s.r.o.

Mesto: Vrakuňa
predaj tuning a autodoplnkov

AGROBAZÁR - VEĽKÉ RAŠKOVCE

Mesto: Oborín
Naša firma sa zaoberá nákupom…

SHELL Slovakia, s.r.o.

Mesto: Bratislava
Prevádzkovanie siete…

Autovrakovisko Vojkov

Mesto: Říčany u Prahy
kompletní sortiment…
autoadresar.eu

Zaujímavé odkazy

DEMI-Finance.sk

Autosklo JUMAZ.sk

VIP - čistiaci servis

Jaguar XF od 2M-Designs

Model XF znamenal pre Jaguar úspech vo vyššej strednej triede, ktorý automobilke výrazne dopomohol k ziskom. V roku 2011 prišiel jeho facelift, ktorý mu dodal ešte odvážnejší a dynamickejší výraz. Jaguar XF zaujal aj nemeckých úpravcov z 2M-Designs, ktorí sa mu postarali o nový oblek a vyšší výkon. Takto nabrúsený dravec vám nedovolí, aby ste ho prehliadli!

V Augsburgu sídli tuningová firma 2M-Designs, kde sa nedávno ocitlo aj aktuálne prevedenie Jaguara XF. Luxusnú limuzínu si tu doslova „zobrali do parády“ a výsledok je naozaj očarujúci. Venovali sa síce predovšetkým zovňajšku, no nezabudli ani na výkonnostné úpravy, ktoré tomuto Jaguaru dodali dostatok síl navyše. Základom pre úpravy sa stala verzia vybavená motorom 3.0 D-S s dvojitým prepĺňaním a 8-stupňovou automatickou prevodovkou. Sériových 275 koní by síce mohlo bez problémov stačiť, prečo mu však nedopriať viac? Najprv sa ale trochu bližšie pozrime na zovňajšok.

Jaguar XF dostal od 2M-Designs prémiové fólie s perleťovým efektom

Najvýraznejšou exteriérovou úpravou je osadenie kvalitnej PWF karosárskej fólie Bruxafol so zaujímavým matným povrchom, ktorému špeciálny efekt dodáva perleť. Fólia s názvom Diamond White patrí medzi prémiový sortiment Bruxafol a je to na nej samozrejme vidieť. Zaujímavo pôsobí táto fólia už na fotografiách, naživo je zážitok ešte omnoho lepší!

Samozrejmosťou je aj športovo ladený bodykit, v prednej časti sa nachádza nárazník prepožičaný z ostrej verzie XFR-S. Jeho krivky sú zvýraznené červenou farbou, vzadu sa zase k bielej pridáva „brúsená čierna“. Táto čierna fólia pokrýva časť veka batožinového priestoru a lištu medzi zadnými svetlami. Zadok zdobí aj karbónový difúzor, ktorému robí spoločnosť štvorica chrómových koncoviek výfuku od nemeckého úpravcu Loder1899. Dodajme, že tento úpravca sa postaral aj o poskytnutie 21-palcových zliatinových diskov. Čo sa týka vzhľadu, za pozornosť stoja aj tmavozelené fólie na zadných oknách.

Ešte v úvode sme spomínali výkonnostné zmeny dieselového šesťvalca. Úpravcovia z Augsburgu sa postarali o zvýšenie výkonu na 340 koní, čo sa im podarilo predovšetkým optimalizáciou elektroniky. Ďalšie úpravy spoločnosť nespomína, dodáva však, že sa na nich podieľala aj firma MB-Individual Cars sídliaca na rovnakej adrese. Jej tím sa postaral zároveň aj o podvozkové úpravy, ktoré vedú k lepším jazdným vlastnostiam najmä pri vyšších rýchlostiach. Keď sme už spomenuli rýchlosť, doplňme, že „maximálka“ upraveného Jaguara XF sa dostala na 280 km/h. Ak by vás zaujímalo zrýchlenie, vedzte, že táto šelma zvládne šprint z 0 na 100 km/h už za 5,4 sekundy.

Tuning program od 2M-Designs je pripravený pre každého majiteľa Jaguara XF, ktorý by mal záujem o úpravu vzhľadu alebo optimalizáciu výkonu svojho auta. Pre zaujímavosť dodajme, že kompletné úpravy vrátane montáže vychádzajú približne na 15 tisíc eur.

Matej Klamo
www.tuning.sk

Fotogaléria

Odporúčame

  • Procar-Motorsport s.r.o.
  • jumaz



totalmoney-affiliate

Novinky e-mailom

Chcem byť informovaný e-mailom o zľavách a novinkách.